Hovenier Eersel

Hovenier Eersel

Een hovenier in Eersel die uw tuin omtovert tot een kunstwerk of een hovenier in Eersel die uw tuin onderhoudt op de manier zoals u dat wilt. Dat klinkt goed, niet? Het is mogelijk. Bij J. Jansen hoveniersprojecten vindt u de hovenier die raad weet met de wensen voor uw tuin. We zijn er voor particulieren, maar ook voor bedrijven met aandacht voor groen. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap, met een persoonlijk tintje. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat u tevreden bent over ons werk, maar ook over de service en het klantencontact. Dat betekent dat we net even een beetje extra aandacht hebben voor u en uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op, dan horen we graag van u wat we voor u kunnen betekenen.

hovenier Eersel

Wat wij doen - hovenier Eersel

Een hovenier in Eersel die u bij J. Jansen hovenierprojecten in de arm neemt, is er een die voor vele diverse klussen inzetbaar is. We kunnen bijvoorbeeld uw hele tuin ontwerpen en aanleggen. De eerste afspraak staat dan in het teken van het opnemen van de huidige situatie, het bespreken van uw wensen en het bekijken van de mogelijke stijlen. We komen dan tot een voorlopige opzet, waar wij mee aan de slag kunnen. We maken, op traditionele wijze met de hand, een tekening van hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Deze nemen we met u door, waarbij er de nodige aanpassingen gedaan kunnen worden. Is alles in orde, dan gaan we voor u aan de slag. Hier blijft het echter niet bij. We kunnen namelijk ook uw tuinonderhoud doen, een tuinrenovatie uitvoeren, uw bedrijfstuin inrichten en aanleggen en de nodige bestrating doen. U kunt dus wel stellen dat we veelzijdig inzetbaar zijn.

hovenier Eersel

Waar wij voor staan

J. Jansen hoveniersprojecten staat voor vakmanschap en duurzaamheid. Kwaliteit is van uiterst belang voor ons, wat betekent dat enkel kwalitatief hoogstaand werk leveren en met de beste materialen werken. We werken met oog voor detail en zorgen altijd voor een groene oplossing. Met onze kennis en ervaring voorzien we u van de juiste adviezen, met een lange termijnvisie voor uw specifieke tuin. 

hovenier Eersel