Bedrijfstuinen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje voor uw klanten. Maar het groen rondom het pand is daarbij zeer sfeerbepalend. Maar al te vaak heeft de bedrijfstuin een wat lagere prioriteit. Want wie binnen uw bedrijf kan en wil dit verzorgen?

J. Jansen Hoveniersprojecten zorgt voor een gezonde, frisse uitstraling rondom uw bedrijf.

Het aanleggen van uw nieuwe bedrijfstuin? Een (gedeeltelijke) renovatie? Of wilt u dat we het groen rondom uw bedrijf periodiek onderhouden? Alles is mogelijk!

Aanleg bedrijfstuin

Bij de aanleg van uw bedrijfstuin kijken we eerst goed naar uw pand en zorgen we ervoor dat de tuin de uitstraling zal versterken. We houden rekening met de parkeergelegenheid, zorgen ervoor dat de tuin onderhoudsvriendelijk zal zijn. Misschien is het een goed idee om een fijn hoekje te creëren voor uw medewerkers, zodat ze buiten werktijden even lekker kunnen ontspannen? En heeft u al ooit overwogen om uw logo of bedrijfsnaam in de bedrijfstuin te verwerken. Daar maakt u indruk mee!

Onderhoud bedrijfstuin

Regelmatig onderhoud van een bedrijfstuin is erg belangrijk. Maar al te vaak wordt een prachtige bedrijfstuin aangelegd, die dan langzaam verwaarloost. Door uw tuin te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat de tuin van toegevoegde waarde is én blijft!

We maken voor u een onderhoudsplan op maat. We onderhouden uw bedrijfstuin dan wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. In overleg met u stellen we dan een onderhouds-overeenkomst op.

Uiteraard kunt u ook incidenteel onderhoud laten plegen. In dat geval stuurt u gewoon een mailtje of u belt ons een keer om een afspraak te maken. Dan bespreken we al uw wensen voor het tuinonderhoud en zorgen er voor dat uw bedrijfstuin er weer tegen kan!